Лаборатория

Съществен проблем при производството на пластмасови изделия е наличието на влага в полимерните материали, която оказва негативно влияние върху качеството на крайните продукти.


Фирма Ди Ен Джи Пластик Салюшънс ЕООД предлага професионално съдействие при мониторинга на влагата в зависимост от спецификата на вашите нужди.

Разполагаме с Влагоанализаторна везна KERN DBS с гарантирано висок клас на качество. Везната използва различни режими на изсушаване на пробите чрез халогенен нагревател. 

Начинът за представяне на резултатите е прецизен и лесен с помоща на дигитален дисплей. 

Прилага се за измерване влагата на широк диапазон от материали.

Фирмата е оборудвана с допълнителни аксесоари и софтуер. 

Shore A, 0 и D за измерване на твърдостта на пластмаси чрез измерване на проникване
Shore A гума, еластомери, неопрен, силикон, винил, меки пластмаси, филц, кожа и други подобни материали
Shore 0 пяна, гъба
Shore D пластмаси, Formica, епоксиди, плексиглас и т.н.
Вътрешна памет за до 500 измервания
Доставя се в твърд калъф
Особено се препоръчва за вътрешно измерване сравнение. Стандартни калибровки д. ж. да DIN 53505-често не е възможно, защото на много тесни стандартни отклонения могат да бъдат прикрепени към тестови стойки TI-A0L (за Shore A и A0), TI-DL (за Shore D), за да се подобри измервателната несигурност. Голям дисплей със задно        осветяване. Избираеми: AUTO-OFF функция или непрекъснат режим на работа, Индикатор за зареждане

Това е част от оборудването, с което се стараем да сме адекватни на нуждите на клиентите, при тестове, решаването на проблеми или подобряване на технологичния - процес: 

Ние от Ди Ен Джи Пластик Салюшънс ЕООД може да дадем надеждни резултати в най-кратки срокове. Не се колебайте да се свържете с нас още сега!